Concerts d’estiu amb mesures

1489

Des de l’àrea de Tradicions i Festes s’està treballant en reprogramar les actuacions cancel·lades de la Festa Major. Dissabte, 5 de setembre, hi haurà també la Mostra de Balls Populars (Bastons, Pastorets i Cercolets) amb músics grallers del Teler i Rodasons.  

Un dels sectors més afectats per l’actual crisi sanitària és el de l’espectacle, la música i l’oferta cultural. I precisament des de les regidories de Festes i Tradicions de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola s’està treballant per recuperar l’oferta cultural en la mesura que les condicions de pandèmia mundial ens permeten.

Dissabte 15 a les 22.30 va tenir lloc del concert amb música folk de Xarop de Canya sota la carpa de la pista poliesportiva. Es tractava d’una primera proposta inclosa en el programa de la Festa Major cancel·lada el passat mes de juliol. També es va programar pel dissabte, 22 d’agost, un altre concert de música d’arrel amb els Dinapontus de l’Escola de Grallers de Sitges i la cobla de tres quartants Rodasons.

En aquest sentit, el 5 de setembre, està prevista la Mostra de Balls Populars (Bastons, Pastorets i Cercolets) amb petit concert dels músics Grallers del Teler i Rodasons també a la carpa de la pista poliesportiva amb control d’accés, mesures higièniques i ús de mascareta al llarg de tots els espectacles.

Comparteix