Es constitueix el Consell Escolar Municipal

897

El dilluns 4 de juliol, a l’auditori Cal Figueres, va tenir lloc la constitució del Consell Escolar Municipal dels Hostalets de Pierola. L’òrgan, que compta amb representació de totes les àrees de l’ensenyament local, és un element clau de coordinació i resposta a les necessitats en aquest àmbit. L’acte, obert a tothom, es pot recuperar en diferit a Youtube.

La constitució del Consell Escolar Municipal és un dels elements més importants ja que és l’òrgan participatiu i consultiu que marca les polítiques en l’àmbit educatiu del municipi. El presideix l’alcalde, Gerard Parcerisas, amb vicepresidència de la regidora d’Ensenyament, Àngels Lorés. En total comptarà amb 21 representants: 4 regidors de l’Ajuntament, 2 directors dels centres (llar d’infants i institut escola), 4 mestres, 4 alumnes, 2 membres del personal d’administració i serveis, 4 representants de les famílies i la tècnica d’Ensenyament en funció de secretària.

En l’acte d’aquest dilluns hi han assistit també, en qualitat de convidats, l’inspector de la zona dels serveis territorials de la Catalunya Central, Ramon Solà, el president del Consell Comarcal de l’Anoia, Xavier Boquete, el director del CEM Cal Maristany, Eugeni Muriel i el tècnic municipal, Albert Duran.

La jornada d’avui es considera d’una gran importància després d’un procés per fer-ho possible impulsat des de la regidoria d’Ensenyament i que ha comptat amb l’assessorament i l’acompanyament des de la Diputació de Barcelona.

Veure més imatges de la jornada.

Comparteix