Contenidors per a restes vegetals

305

Amb motiu dels efectes de la forta tempesta d’aquest dijous, l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola habilita tres contenidors exclusivament per llençar-hi poda i restes vegetals a les urbanitzacions de Serra Alta i Can Fosalba quedaran fixats al llarg dels pròxims dies i s’aniran buidant a mesura que es vagin omplint.

La forta tempesta que va afectar el municipi dels Hostalets de Pierola el passat dijous 25 d’agost va provocar trencament de branques i escampada de fulles, especialment a les urbanitzacions de Serra Alta i Can Fosalba. Per aquest motiu, l’Ajuntament ha habilitat tres contenidors extres amb ús exclusiu per a deixar-hi restes vegetals i poda.

A Serra Alta s’han ubicat a la cruïlla entre l’avinguda Barcelona i els carrers Portugal i Suïssa (davant la parada de bus) i al carrer Holanda, on hi ha la resta de contenidors. El tercer es troba a Can Fosalba, a la plaça Catalunya, just davant de la masia.

Està previst que aquests contenidors quedin fixats els pròxims dies per tal que els veïns en puguin fer ús i s’aniran buidant a mesura que quedin plens.

 

Comparteix