Els Hostalets de Pierola recupera el Corpus

1602

Un cop feta la presentació del projecte el passat 28 de maig fruit de la iniciativa veïnal i de l’àrea de Tradicions, el primer cap de setmana de juny ha tingut lloc la confecció d’una catifa de flors amb ballada de gegants. La bona resposta popular i la satisfacció final des de l’organització fan viable l’objectiu de reactivar la festa del Corpus als Hostalets de Pierola.

El 6 de juny va tenir lloc als Hostalets de Pierola la celebració de la Festa del Corpus amb la confecció d’una catifa de flors situada davant l’església de Sant Pere. Un grup nombrós de veïns van fer-ne possible la recuperació, ja al dia abans, amb la recepció i la preparació de les flors que van servir per omplir un tram important del carrer.

Malgrat l’amenaça de pluja que apuntava la predicció, el dia va aguantar i la iniciativa va rebre una molt bona resposta per part del públic que va seguir la celebració amb la ballada de gegants (cedits pel mitjà comarcal la Veu de l’Anoia) en una jornada que pretén ser d’impuls per tal que, l’any que ve, el recorregut es pugui fer a altres carrers i es converteixi, també, en un atractiu turístic més a la nostra població.

A continuació podeu recuperar l’enregistrament de l’acte principal:

Vídeo de Juanjo Vallejo i Àngels Isart de Piera Televisió amb recopilació d’imatges de la festa i entrevistes:

Recull d’imatges de l’edició d’aquest 2021.

Acte de presentació del 28 de maig i documentació presentada:

Comparteix