La Guàrdia municipal incorpora un vehícle híbrid, més eficient i menys contaminant

494
El cos de la Guàrdia Municipal dels Hostalets de Pierola ha renovat aquests dies el seu parc mòbil amb la incorporació d’un model de cotxe SUV amb tecnologia híbrida, més eficient i sostenible.
El vehicle s’ha adquirit en la modalitat de rènting per 48 mesos mitjançant un conveni marc amb la central de compres al món local de l’ACM (Associació Catalana de Municipis), que ofereix condicions preferencials als Ajuntaments en l’adquisició i contractació de productes, serveis i subministraments.
Es tracta d’un model Ford Kuga ST-Line, híbrid no endollable i canvi automàtic. Incorpora material divers de senyalització viària, així com de prevenció i seguretat, entre els quals dos extintors, i un desfribil·lador extern automàtic.

Aquesta contractació arriba després d’extingir-se l’anterior rènting i suposa no només un estalvi en la despesa de la mobilitat, especialment en l’ús del motor elèctric a règim baix i a l’interior del nucli urbà, si no que també contribueix a reduir les emissions de CO2.

El cost mensual d’aquest rènting és de 1.211 euros, IVA inclòs.

Comparteix