Comunicació per fer cremes

193
Des d’aquest dimecres es torna a habilitar el canal habitual per demanar l’autorització per a les cremes de restes vegetals durant el període comprès entre el 16 d’octubre i el 14 de març. Recordem que aquesta comunicació es pot fer, també, a les oficines d’atenció al públic de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola.
.
En el període de tardor i hivern que, si no hi ha una situació extrema, es permet la crema de restes vegetals cal notificar qualsevol actuació en aquest sentit a través dels canals habituals.
Per aquests casos, la Generalitat de Catalunya ha activat aquest enllaç on es pot fer la sol·licitud de crema, també, amb identificació digitalment o sense.
.
La gestió es pot fer, també, presencialment a les oficines municipals de l’Ajuntament a la plaça Cal Figueres o els dimecres a l’OAC del Casal Montserrat, a Can Fosalba, en l’horari d’atenció al públic o a l’oficina comarcal del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya a Igualada (Av. d’Àngel Guimerà, 11-13), mitjançant cita prèvia .
Comparteix