Tallers familiars al CRIP per Nadal

900

El Centre de Restauració i Interpretació Paleontològica dels Hostalets de Pierola (CRIP) obre en un horari especial durant aquestes festes de Nadal i Reis per compartir en família les seves visites guiades i ofereix tallers  en l’àmbit de la paleontologia.Es poden fer les reserves a través del formulari disponible a la pàgina web crip.cat.

Aquest any estem vivint una situació excepcional i el període de les festes nadalenques no s’escapa d’aquesta anormalitat. Tot i així, des del CRIP volem seguir apostant per la divulgació i el coneixement dels tresors que amaga el Miocè, aquesta etapa meravellosa de la història de la Terra, a la qual pertanyen els nostres fòssils.

És per això que obrirem del 21 de desembre al 7 de gener (excepte els festius: Nadal, Sant Esteve i Cap d’Any) de 10.00 a 14.00 i de 17.00 a 19.00 (exceptuant els dies 24 i 31 de desembre i 5 de gener), per oferir-vos visites guiades a l’exposició permanent i tallers lúdics familiars.

Com és habitual, podeu venir a fer el Taller de petjades i la visita comentada a la exposició, però, a més, enguany us hem preparat tres tallers per a l’ocasió. Un d’ells Paleodecoració de Nadal per a que creeu el vostre sticker frame paleontològic, una decoració nadalenca ben creativa i original; el següent Excava el Miocè més dolç és la nostra particular excavació paleontològica i el darrer El Miocè amb tots els sentits on ens endinsarem a través de l’experimentació en el secrets del Miocè.

Podeu escollir el dia i hora que més us convingui per venir a passar el matí al CRIP! Només cal fer la reserva prèvia tant per a les visites guiades com per als tallers familiars a la pàgina web del crip.cat. Veniu a celebrar el Nadal al CRIP… Us hi esperem!

Comparteix