Un estiu complet amb visita al CRIP

428

A l’estiu, el CRIP obre cada dia, excepte dilluns, amb visites guiades adaptades a persones de qualsevol edat. Una oferta on podreu descobrir els secrets paleontològics dels Hostalets de Pierola, tallers per als més petits per poder aprendre sobre els fòssils i els animals del passat. Es poden fer les reserves a través del formulari disponible a la web crip.cat.

Com sempre, el CRIP fa una aposta per la divulgació científica i el coneixement dels tresors que amaga el Miocè, aquesta etapa meravellosa de la història de la Terra, a la qual pertanyen els nostres fòssils de fa 12 milions d’anys.

Coincidint amb els mesos de distensió i de trobades amb amics i familiars, una visita al CRIP pot ser un bon complement per aquests moments. És per això que, a l’estiu, us ofereix un horari més ampli per poder fer una visita guiada a l’exposició permanent i participar en els tallers lúdics familiars que poden interessar tant als més petits com als adults. I si tots aquests coneixements nous encara no us han refrescat prou la ment, sempre podeu seguir traient-vos la calor a la piscina municipal dels Hostalets que trobareu només creuant el carrer!

Podeu escollir el dia i hora que més us convingui! Obrim de dimarts a dissabte, en horari de matí i tarda, de 10-14h i 17-20h i diumenges només matí de 10-14h, dilluns és tancat. Només cal fer la reserva prèvia, tant per a les visites guiades com per als tallers familiars a la pàgina web del crip.cat. Veniu aquest l’estiu del 2022 al CRIP… Us hi esperem!

Comparteix