El CRIP per Nadal

419

El Centre de Restauració i Interpretació Paleontològica dels Hostalets de Pierola obre en un horari especial durant aquestes festes amb una proposta d’activitats per a totes les edats. Consulteu a continuació els dies, les hores i els tallers disponibles per viure, aquest Nadal, l’experiència CRIP en família.

El centre estarà obert del 22 de desembre al 8 de gener (excepte els festius: Nadal, Sant Esteve i Cap d’Any). En horari de matí (de les 10 a les 14 h) i tarda (de 17 a 19 h), tret del dia 31 i el dia 5 que serà horari només de matí. Podeu consultar els horaris aquí.

Per aquestes dates a banda d’oferir-vos visites guiades a l’exposició permanent Els Hostalets de Pierola: una finestra al Miocè teniu un seguit d’activitats dins de la programació especial d’aquest Nadal.

Excavem el Miocè. Vine a fer de paleontòleg ! per experimentar en primera persona l’emoció de participar en una excavació paleontològica, en la recreació del jaciment que us hem preparat, on trobareu restes fòssils d’animals que van viure fa 12 milions d’anys. (Dies 30 de desembre i 7 de gener de 12 a 13 h).

Pintem petjades. Coneix els amics d’en Pau! En Pau és el nostre primat més famós… Però ja coneixes la fauna que va conviure amb ell? Veniu i podreu pintar el motlle de la petjada fòssil que escolliu per emportar-vos-la a casa. (Dies 23, 27 i 30 de desembre i 2, 4 i 7 de gener de 17 a 18h. Dies 24, 29 i 31 de desembre i 3, 5 i 8 de gener de 12 a 13h).

El Miocè amb tots els sentits. Investiga d’una manera diferent! Descobriu els secrets que amaga el Miocè a través de l’experimentació amb els teus sentits: Com era el paisatge?
Quins animals hi havia? Què menjaven? (Dies 23 i 28 de desembre i 2, 4 de gener de 12 a 13h. Dies 29 de desembre i 3 de gener de 17 a 18h)

També podeu aprofitar la visita al CRIP per conèixer «Pierolapithecus al detall», muntatge expositiu d’entrada lliure, ofert en motiu del 20è aniversari de la seva troballa.

Cal fer reserva prèvia tant per les visites guiades com per als tallers familiars a la web o trucant al 937797170  o 664043755. Podeu escollir el dia i hora que més us convingui per venir a passar una estona d’aquestes festes al CRIP! Podeu fer la vostra reserva a aquí.

Veniu aquestes festes de Nadal al CRIP. Us hi esperem!

Comparteix