Resum del Cros escolar i la Cursa popular

584

El diumenge 15 de gener es va celebrar una nova edició del cros escolar al voltant de l’Institut Escola Renaixença. Un esdeveniment que va acabar amb la cursa popular i la participació de gairebé un centenar de petits i grans atletes que van viure un matí de bon temps, esport i competició

La 14a Cursa Escolar dels Hostalets de Pierola i 19a Cursa popular dels Hostalets de Pierola celebrada el 15 de gener va comptar amb una vuitantena de corredors dels quals la meitat eren del centre organitzatiu, l’Institut Escola Renaixença. Una de les novetats en aquesta edició va ser que les curses es van fer en format mixt, excepte la categoria prebenjamí que, pel gran nombre d’inscripcions, es va separar en nens i nenes. Pel que fa a la 19a Cursa popular, gairebé mig centenar de participants van córrer els 1.500 metres del recorregut marcat.

Per altra banda, des de l’organització es va facilitar un lot de productes d’hàbit saludable format per fruita, aigua, un nas de la campanya #riuadadenassos i un número per al sorteig final d’uns vals per a material esportiu i activitat cultural.

Aquest esdeveniment és un dels més importants del municipi en l’àmbit esportiu i va comptar amb la participació organitzativa de l’Institut Escola Renaixença, l’AFA que va muntar una barra, el Consell Esportiu de l’Anoia, la Comissió d’Esports i l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola.

Documentació relacionada:
Resultats i classificacions (Cros 2023)
Cartell_Cross_2023_v1.pdf

 

 

 

Comparteix