Nova formació de carretoners

600

Inscripcions obertes a partir del 12 d’abril a recepció de l’Ajuntament per al curs que permet l’obtenció de la titulació per al maneig del traspalet elèctric, el carretó retràctil i el frontal contrapesat. La formació es farà en dues jornades els pròxims 7 i 9 de maig fruit de la col·laboració dels departaments de Joventut i Ocupació.

El mes de maig tindrà lloc la formació del carnet de carretonera als Hostalets de Pierola. Aquesta iniciativa ha sorgit en col·laboració dels departaments de Joventut i el Servei d’Ocupació dels Hostalets de Pierola per tal de millorar l’ocupabilitat tant de persones joves com adultes del municipi.

La formació es durà a terme de forma centralitzada al municipi i constarà de dues parts, la
teoria i la pràctica, els dies 7 i 9 de maig amb grups reduïts seguint les mesures sanitàries vigents marcades per la situació de pandèmia. La superació d’aquest curs suposa obternir el permís del maneig de la traspaleta elèctrica, el carretó retràctil i el frontal contrapesat.

L’Ajuntament dels Hostalets de Pierola subvenciona el 85% del cost del curs i cada
participant només haurà de fer front a 20€ d’inscripció. S’han reservat 6 places per a joves de fins a 30 anys i 6 més per a adults. Per inscriure-s’hi cal dirigir-se a les oficines de l’Ajuntament de la plaça Cal Figueres del 12 al 23 d’abril, tenint en compte que les places s’adjudicaran per ordre d’entrada.

Comparteix