Curs gratuït per a la manipulació d’aliments

686

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola organitza un curs de 4 hores per treure’s el carnet de manipulador d’aliments per al dissabte 14 de març. La proposta està orientada, especialment, a persones joves i vinculades a entitats locals. Les inscripcions es poden fer fins divendres 6 de març. 

Places obertes al curs de manipuladors d’aliments que tindrà lloc al Punt Jove el pròxim 14 de març. Per apuntar-s’hi només cal enviar un e-mail a esola@anoiajove.cat o contactar amb el telèfon 639 381 081 i fer la reserva. Malgrat que aquesta convocatòria està destinada a joves nascuts entre el 1985 i el 2004, es tindrà en compte les sol·licituds de les persones majors de 35 anys per preparar un nou curs.

Recordem que aquest curs és imprescindible per a l’obtenció del carnet de manipulador d’aliments que és obligatori per a qui té contacte directe a l’hora de servir àpats i menjars a les seves activitats. L’accés per a les persones interessades és gratuït i es respectarà l’ordre d’inscripcions, fins al 6 de març, per fer-ne la reserva.

Comparteix