Nou curs de Tradicions

720

Aquesta setmana s’inicia una nova temporada del projecte tradicions dels Hostalets de Pierola amb tallers, assajos de ball i nous projectes que inclouran un ventall més ampli d’activitats formatives i de nova creació com és el seminari de cultura popular i la creació dels Diables i el Pau de foc. Si esteu interessats a participar-hi ara és el moment.

El taller d’infants gratuït destinat a nens i nenes de 7 a 9 anys, s’inicia aquest divendres a les 18.30 a la sala 1 de Cal Batista. És la primera acció del projecte Tradicions d’aquest any i l’inici d’un curs que inclourà les activitats ja consolidades de Cercolets, Bastoners, Pastorets i Cap Grossos. Aquest 2020 tindrem novetats en aquest sentit amb la formació del ball de Diables dels Hostalets i la creació del ‘Pau de foc’ com a bestiari festiu propi.

També s’està tancant la programació del primer seminari de cultura popular al nostre municipi dedicat, en aquesta primera edició, al foc. Recordem que per formar part de qualsevol de les iniciatives, obertes i gratuïtes, del projecte tradicions podeu contactar directament amb recepció de l’Ajuntament o escrivint al correu electrònic tradicions@elshostaletsdepierola.cat.

Comparteix