Comença el curs 2022-23

1056

Arrenca un nou curs escolar amb la novetat de fer-ho una setmana abans, la gratuïtat en la línia d’I2 i amb la línia de 3r ESO. L’Institut Escola Renaixença compta amb 415 alumnes i la Llar d’Infants Municipal ‘La Granota’ amb 44. L’inici coincideix amb l’estrena de la nova pàgina web d’ensenyament municipal amb tota la informació relacionada en aquest àmbit.

Aquest curs l’Institut Escola estrena 3r d’ESO i per al curs vinent, amb 4t, es culminarà tota l’escolarització. En aquest sentit, es preveu que durant el 1r trimestre del 2023 comencin les obres d’ampliació de que ha d’acollir a tots els alumnes de secundària ja que, actualment, els alumnes de 1r a 3r d’ESO estan ubicats en prefabricats. Malgrat que en molts centres l’alumnat d’ESO comença el dia 7, a l’IE Renaixença s’ha vist oportú unificar l’inici de curs i adaptar el desajust horari.

Com a novetats, a banda de començar abans el curs, aquest s’estrena amb la gratuïtat d’I2 (de setembre a juny), les vacances de Nadal s’avançaran 1 dia i s’incorpora un dia més de lliure disposició. I en l’àmbit acadèmic cal destacar que el repte més important per als docents és l’aplicació del nou currículum que forma part de la nova llei d’educació, la LOMLOE, amb l’impuls de l’ensenyament per competències treballant més enllà de les matèries. S’aposta, doncs, pels projectes i l’aprenentatge més transversal.

Per últim cal destacar que, des de les regidories d’Ensenyament i Comunicació, s’ha treballat en la pàgina web específica hostalets.cat/ensenyament on trobareu més informació i enllaços d’interès.

Comparteix