2n curs de carretoner

619

L’Ajuntament dels Hostalets de Pierola ofereix aquest mes de novembre la segona edició del curs de carretoner que permetrà l’obtenció de la titulació per al maneig del transpalet elèctric, el carretó retràctil i el frontal contrapesat. Les inscripcions es poden fer a partir de dilluns i la formació està prevista per als dies 19, 20 i 21 de novembre.

Aquest novembre tindrà lloc la segona edició de la formació del carnet de carretoner als Hostalets de Pierola. Aquesta iniciativa va sorgir en col·laboració dels departaments de d’Ocupació i Joventut dels Hostalets per tal de millorar l’ocupabilitat tant de persones joves com adultes del municipi.

Després de l’èxit de participació de la primera edició, que va tenir lloc el passat mes de maig, i degut a la demanda rebuda per part de la ciutadania, s’ha apostat per una segona edició dins aquest mateix any.

La formació es farà de forma centralitzada al municipi i constarà de dues parts, la teoria i la pràctica, que es duran a terme entre els dies 19, 20 i 21 de novembre amb grups reduïts i sempre complint amb les mesures de seguretat i higiene Covid. Superar aquest breu curs suposa obtenir el permís del maneig de la transpaleta elèctrica, el carretó retràctil i el frontal contrapesat.

L’Ajuntament dels Hostalets de Pierola subvenciona el 85% del cost del curs i per a les persones assistents només suposa un import de 20€ que caldrà abonar en el moment de la inscripció. Hi ha 6 places per a joves de fins a 30 anys i 6 places més per a adults.

Les inscripcions es poden fer a l’Ajuntament del 8 al 12 de novembre i caldrà portar DNI original, foto de carnet i fer el pagament amb targeta de crèdit. Les places s’adjudicaran per ordre d’entrada i es tindrà en compte la llista d’espera de persones interessades generada en la darrera edició.

Per a qualsevol dubte podeu contactar amb el servei d’ocupació trucant a l’Ajuntament o enviant un correu electrònic a lsegura@anoia.cat.

Comparteix