Formació per oferir serveis assistencials

254

Inscripcions gratuïtes del 20 de febrer al 16 de març per a persones interessades a fer el curs de serveis assistencials a persones amb dependència al servei d’ocupació (SOC i SLO). La formació es farà a la Torre del Sr. Enric dels Hostalets de Pierola els dies 21, 22, 23, 27, 29 i 30 de març de 9.00 a 14.00 hores.

L’àrea d’Ocupació de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola ha programat un curs específica de 30 hores per a usuaris del servei, inscrits també al Servei d’Ocupació de Catalunya, que vulguin formar-se per assistir persones amb dependència. Una bona oportunitat en un sector que té força demanda i que, per tant, és una bona sortida laboral.

La formació és gratuïta i el número de places disponibles és de 16, de les quals la meitat es reserven per a joves. Els interessats poden fer les inscripcions fins al 16 de març a recepció de l’Ajuntament o, telemàticament, a través de la seu electrònica del web municipal emplenant la instància genèrica i el full d’inscripció juntament amb documents de la documentació requerida.

Documentació relacionada:
Full d’inscripció Curs dependència 2023

Comparteix