Curs d’horticultura ecològica

704

Període d’inscripcions del curs d’horticultura ecològica programat per als tres primers dimecres de març. Una bona oportunitat per adquirir coneixements i treure el màxim profit del teu hort. Si no el tens, apuntar-s’hi dona accés a poder comptar amb un de la dotzena d’hortets municipals disponibles actualment de la Font del Comú amb assessorament i tallers específics.

El curs, amb un cost de només 10€, consta de 3 classes teòriques (2, 9 i 16 de març de 19 a 21 hores) a la Torre del Sr. Enric. Amb aquestes sessions s’aprendran les tècniques per treure el màxim rendiment d’un hort ecològic.

Aquest és un curs imprescindible per optar a un dels horts municipals de la Font del Comú. Actualment n’hi ha una dotzena de disponibles i estan pensats per abastar, com a mínim, una família sencera. La concessió és per a un màxim de 4 anys i, a més, inclou assessorament tècnic i tallers un cop al mes amb una quota anual d’entre 90 i 50 euros segons bonificacions.

Les inscripcions es poden fer presencialment a les oficines municipals de l’Ajuntament o a través de la seu electrònica adjuntant el full d’autoliquidació adjunt amb el pagament.

MODEL AUTOLIQUIDACIÓ CURSOS

Comparteix