Curs d’horticultura ecològica

410

Inscripcions obertes per al curs d’horticultura ecològica programat per als tres primers dimecres de març. Una oportunitat per adquirir coneixements i treure el màxim profit del teu hort. Apuntar-s’hi dona accés a poder comptar amb un dels horts municipals disponibles darrere la Font del Comú.

El curs, amb un cost de només 10€, consta de 3 classes teòriques (1, 8 i 15 de març de 19 a 21 hores) a la Torre del Sr. Enric a càrrec de l’enginyera agrònoma, Bàrbara López. Amb aquestes sessions s’aprendran les tècniques per treure el màxim rendiment d’un hort ecològic.

La formació, oberta a tothom, és imprescindible per optar a un dels horts municipals de la Font del Comú, pensats per abastar, com a mínim, una família sencera. La concessió és per a un màxim de 4 anys i, a més, inclou assessorament tècnic i tallers un cop al mes amb una quota anual d’entre 90 i 50 euros segons bonificacions.

Les inscripcions es poden fer presencialment a les oficines municipals de l’Ajuntament o a través de la seu electrònica adjuntant el full d’autoliquidació adjunt amb el pagament.

Model autoliquidació

 

Comparteix