Període d’inscripcions de cursos de català

2515

S’obren les inscripcions als cursos de català del Consorci per a la Normalització Lingüística, amb noves modalitats i preus més reduïts. El període de matriculació és del 14 al 16 de setembre per a antics alumnes i els dies 17,18, 21, 22, 23, 24 i 25 de setembre per al públic en general.

Aquest curs s’ofereixen més cursos gratuïts i matrícules més econòmiques com a resposta a la crisi. S’estableixen mesures de màxima seguretat per la pandèmia Covid-19, tant durant les inscripcions com en el desenvolupament dels cursos.

Una altra novetat que s’incorpora aquest setembre són les preinscripcions en línia, que permetran agilitar els tràmits i evitaran desplaçaments innecessaris.

Com a resposta a la crisi econòmica generada per la pandèmia, el Consorci ofereix els cursos bàsics totalment gratuïts i abarateix la resta de matrícules, sobretot les dels cursos elementals, que es rebaixen un 34%.

La situació d’emergència sanitària ha fet adaptar l’oferta formativa del Consorci, que combinarà modalitats diferents: el CNL Montserrat farà cursos 100% presencials; cursos 50% presencials i 50% virtuals, i cursos 100% en línia.

Si no sabeu quin nivell teniu i heu de fer una prova de nivell, podeu demanar cita prèvia a partir d’avui a https://t.co/lmBPVFmESr

Per a més informació, podeu contactar amb Marina Planell a anoia@cpnl.cat.

Comparteix