Daniel Vendrell Domínguez (Sumem)

CURRÍCULUM

Soc el Daniel Vendrell Domínguez nascut a Barcelona el 8 de novembre del 1975 i veí del barri de Sants de Barcelona. Des de ben petit vaig ser estiuejant del poble fins al 2002 que, amb la meva família vàrem ser els cafeters del Casal Català fins al 2008 i ja ens vàrem establir als Hostalets de Pierola. Aquí és on he format la meva família amb la Montse Feixas i els meus dos fills: Daniel i Martí.

Laboralment vaig treballar com a venedor en una botiga de Barcelona especialitzada en hobbies o en una empresa de components de la construcció del municipi. Per altra banda, des de fa molts anys m’implico amb el CF Hostalets, primer com a jugador i després formant part de la directiva.

Finalment, el 2011 decideixo fer un pas més i entro en política i passo a liderar el grup dels socialistes dels Hostalets guanyant l’alcaldia i revalidant-la el 2015. Van ser vuit anys en els que vaig poder treballar en primera línia i tirant endavant projectes que, com equip, ens havíem proposat.

Després de quatre anys a l’oposició (2019-2023), tornem a entrar a govern i, personalment, en l’actual mandat ocupo el càrrec de tinent d’alcalde tres anys i un com alcalde (2024-25) gràcies a l’acord aconseguit entre Sumem i ERC.

Òrgans en els que participa (D.V.)

Comissions
Participa en la Comissió de Viabilitat Econòmica

Declaració de béns
DB_Daniel_Vendrell

Retribucions
La retribució anual del 1r. tinent l’alcalde dels Hostalets de Pierola és de 27.646€ bruts en nòmina i inclou totes les tasques pròpies de les àrees pròpies i regidories, les juntes, comissions i plens.

En espècies 2023: Lot Nadal (30€) – Sopar de Nadal (45€)