Dansa en directe amb ‘La bella dorment’

963

L’Associació per la Cultura dels Hostalets de Pierola, en el marc de la temporada de retransmissions d’Òpera 2016-17, ofereix l’obra ‘La bella dorment’ de Txaikovski”.

Dimarts vinent, 28 de febrer a les 20h, l’auditori de Cal Figueres viurà un nova retransmissió en directe, des del Royal Opera House de Londres. Arriba el torn de la dansa amb un clàssic de Txaikovski.

La Bella Dorment és un ballet en tres actes, amb música de Piotr Ilitx Txaikovski, llibret d’Ivan A. Vsevoloixki i coreografia de Màrius Petipà. Es va estrenar al Teatre Mariïnski de Sant Petersburg el 14 de gener de 1890. Està basat en el conte infantil homònim, escrit per Charles Perrault l’any 1697.*

Segons el conte, tres fades beneïxen la filla del Rei amb virtuts, però una fada malvada fa caure sobre ella una maledicció que diu que es punxarà un dit i morirà. Afortunadament la tercera fada, que encara no havia regalat res a la petita, li fa l’obsequi de desfer l’encanteri, amb la qual cosa l’Aurora no morirà, sinó que es quedarà adormida durant 100 anys fins que un príncep la desperti amb un petó.

Podeu reservar entrades a través de la pàgina web de l’associació, trucant al telèfon 606586912 de 10h a 12h o bé a la recepció de l’Ajuntament.

* Informació extreta de Viquipedia.org.

Comparteix