Resultat de la darrera jornada del bàsquet hostaletenc

1450

El partit de bàsquet de l’Aleví SECC Sala davant dels Marquès de la Pobla de Capellades, que s’havia de jugar a la pista dels Hostalets, es va haver de canviar de lloc per culpa de la pluja. Els hostaletencs van fer un molt bon partit, seriosos en defensa i encertats en atac, corrent moltes vegades al contraatac, acabant sols sota cistella.

Per aquest equip s’ha acabat la lliga, només queda saber si s’han classificat per a les finals. Moltes felicitats als jugadors i a la tècnica per la seva dedicació i esforç al llarg de la temporada i els encoratgem a seguir gaudint del bàsquet i a assistir als entrenaments que acabaran el 17 de juny, dia que es farà el sopar de final de temporada.

El Cadet SECC Els Cafeters va jugar davant l’escola Monalco. Va ser un partit força disputat. Les noies hostaletenques van estar molt concentrades tant en atac com en defensa. Malgrat estar ben posicionades en pista, a les hostaletenques van veure com s’escapava el partit per tres punts.

Un cop acabada la lliga i sense opcions per classificar-se per a la final, cal felicitar a les jugadores i al tècnic per la feina feta i demanar-los de seguir treballant i gaudir del bàsquet.

Aquesta setmana inicia l’activitat l’equip Sènior que jugarà a casa davant l’Escola Pia. El Benjamí SECC Aislux jugarà dissabte a La Palma de Cervelló amb el CB La Palma, escola El Solell, a les 10h. L’Aleví SECC Sala, si es confirma la classificació per a la final, jugarà a partir de les 9.00 a les Comes.

Comparteix