Definides les funcions i retribucions dels regidors

2723

El passat dimecres 17 de juliol va tenir lloc el Ple en el qual es va fer públic el cartipàs del nou consistori hostaletenc: El repartiment de les diferents carteres i les regidories, la seva dedicació, retribucions dels càrrecs electes, els portaveus, les tinences d’alcaldia i les principals funcions per arrencar el mandat 2019-2023.

Primer ple convocat pel nou alcalde Gerard Parcerisas (ERC) amb el cartipàs sobre la taula i on es van conèixer les principals dades del nou govern. La primera tinença d’alcaldia és per Jordi Parcerisas (Junts) fruit de l’acord entre els dos partits del govern municipal.

Podeu veure el repartiment de les diferents regidories accedint a l’apartat Composició del consistori i comprovar com algunes carteres com Turisme, Tradicions o Comunicació són compartides. En aquesta sessió s’especifica també la dedicació i sous dels càrrecs electes i que són de 32.043€ per l’alcaldia (Gerard Parcerisas), 24.504€ pel primer tinent d’alcalde (Jordi Parcerisas), 18.849€ pels 3 regidors que dediquen el 50% de la jornada (Gemma Fabrés, Xavi Alberich i Àngels Lorés) i 2 regidors que cobraran segons l’assistència als Plens (200€) i a les Juntes de Govern Local (600€) i que es calcula que tindran una remuneració al voltant dels 18.000€ anuals (Xavier Forner i Irene Abad).

Per altra banda, s’han creat 4 comissions de treball en es quals els representants de l’oposició (Daniel Vendrell, Carme Zaragoza, Jaume Trias i Jordi Ramas) també seran remunerats amb 200€ per assistència: Comissió del POUM i de la Comissió Especial del dipòsit controlat de Can Mata i Ecoparc 4, Comissió Especial de Comptes i que es faran un cop cada dos mesos.

També es va establir el que cobrarà cada partit polític (175€ mensuals més 50€ per regidor) o el preu per quilòmetre en els trasllats per representació (0,33€).

L’actualització dels sous dels càrrecs electes i l’ampliació de comissions de treball amb regidors que no formen part de l’equip de govern, s’ha vist compensada per les hores especificades de dedicació, la qual cosa deixa la partida de retribucions a càrrecs electes, pràcticament, igual que estava.

A continuació podeu consultar la documentació i visionar la sessió en diferit.

Mandat 2019-2023
Periodicitat Plens
Dedicació i retribucions
Delegacions del Ple
Dotacions econòmiques partits polítics
Grups municipals i portaveus
Indemnitzacions càrrecs electes
Comissions
Representants municipals

 

 

Comparteix