Innocentada paleontològica

1784
Es confirma que una troballa de fa dos mesos a l’abocador de Can Mata podria fer trontollar el sistema evolutiu tal com s’ha entès fins ara. El descobriment situa unes restes amb característiques molt similars a l’Homo sapiens a fa 13 milions d’anys i que han batejat amb el nom de ‘Pere’ segons avança la prestigiosa revista científica Diciens.
.
Quan a finals d’octubre una excavadora va treure a la llum el que semblava part d’un esquelet humà, pocs es podien imaginar que estaríem davant d’unes restes més importants que les trobades fa una quinzena d’anys amb el Pau.
.
Segons s’ha confirmat aquest dilluns, es tracta d’un cas totalment inesperat que situa una tribu d’uns 10 individus, amb característiques molt semblants a la de l’home actual i que vivien al terme dels Hostalets de Pierola fa 13 milions d’anys.
.
Aquest fet trenca amb tot el que s’ha conegut fins ara i obre la porta a noves teories amb l’existència d’una societat a la zona molt més avançada del que es podria pensar que aniria involucionant amb el temps.
.
Fins i tot, des de l’àmbit científic i encara amb la boca petita, ja hi ha veus que treballen amb la hipòtesi de viatgers en el temps, ja que entremig de les troballes es va localitzar un fòssil de cordons de sabates i altres que semblarien claus, monedes i altres elements inimaginables fins ara en aquest context.
.
L’empresa History entertainment amb seu a Califòrnia ja s’hauria pronunciat en aquest sentit per muntar un resort amb parc temàtic a Serra Alta, aprofitant els desnivells.
.
Des de l’Ajuntament es vol esperar a l’inici del 2021 per decidir si tira endavant el projecte ja que, ara per ara, els temes prioritaris són el porta-porta, el referèndum per a l’ampliació de l’abocador i descobrir quin és el gos que deixa caques al carrer Montserrat els diumenges.
Efectivament, això és una innocentada.
Comparteix