Desembre jove amb el Punt Jove dels Hostalets de Pierola

1156

El Punt Jove dels Hostalets de Pierola presenta un programa pel desembre ple d’activitats, tallers i xerrades. Apunta-t’ho a l’agenda!

El mes de desembre és ben especial al calendari dels joves dels Hostalets de Pierola. Per això, el Punt Jove ha programat un conjunt d’activitats especialment adreçades que no et pots perdre!

  • Kit de supervivència en festes. Què hi ha de mite i veritat en les drogues? Què fer si a un amic li dona una “palida”? Dimarts, 5 de desembre de 17h a 18h.
  • Com puc millorar el meu currículum? Taller d’orientació laboral enfocat a donar eines per crear o millorar el teu currículum. Per joves a partir de 16 anys. Apunta-t’hi abans de l’11 de desembre! Dimarts, 12 de desembre de 18h a 19h.
  • Tarda de jocs de taula. Passa una tarda coneixent els diferents jocs de taula que trobaràs al Punt Jove. Dijous, 14 de desembre de 15h a 19h.
  • Viatjar amb pocs diners. Quines opcions tinc? Vols saber quines opcions tens per viatjar a l’estranger? Apunta’t per WhatsApp al 679 964 665! És gratuït! Dimarts, 19 de desembre de 17.30h a 19h.
  • Taller de sexualitat i afectivitat. Ja ho saps tot sobre la sexualitat? Resol els teus dubtes! Abans del 19 de desembre recollirem les preguntes a la bústia del Punt Jove! És gratuït. Dijous, 21 de 17h a 19h

I també es preveu iniciar els treballs de la COMISSIÓ JOVE dels Hostalets de Pierola. Vols proposar activitats? T’agradaria organitzar tallers, xerrades, sortides joves, etc? Vols participar en la decisió de les activitats que s’organitzen per als joves dels Hostalets de Pierola?

  • Comissió Jove.  De quina manera puc participar i formar part de la Comissió Jove? Envia propostes per WhatsApp o vine a les trobades al Punt Jove i proposant. Pròxima reunió: Dimarts, 19 de desembre de 19h a 20h.

Recorda que el Punt Jove dels Hostalets de Pierola té una zona d’estudi i connexió Wifi. 

T’agradaria tenir un espai adequat per estudiar sol/a o amb amics? Necessites un espai per poder-te connectar a Internet amb el teu portàtil? Ara ho tens al Punt jove! Els dimarts i dijous de 15h a 19h. I al matí, amb reserva prèvia enviant un WhatsApp (679 964 665) el dia abans. També pots reservar la sala quan vinguis al Punt Jove!

Descarrega i visualitza el tríptic informatiu aquí.

Comparteix