Una desena de famílies es converteixen en paleontòlegs

1056

Els dies 10 i 11 de setembre es va tenir lloc el segon dels P@leo_CapdeSetmana on una desena de famílies es van convertir en paleontòlegs.

Per als paleoturistes, van ser dos dies d’immersió total al Miocè, on van descobrir secrets paleontològics amagats sota terra, tallers, rutes a peu, una excavació simulada i la reproducció de rèpliques dels fòssils trobats al terme dels Hostalets de Pierola. 

Cal dir que les activitats han estat pensades especialment perquè els petits i els ja no tan petits ho poguessin gaudir al seu ritme, i així viure una experiència paleontològica adaptada al seu nivell.

El proper paleo_capdesetmana tindrà lloc el 8 i 9 d’octubre i les inscripcions ja estan tancades.

No et perdis la propera edició i aventura’t a viure una experiència paleontològica única! Fes un viatge a fa 12 milions d’anys durant el Paleo_CapdeSetmana. T’esperem a l’alberg de Can Roviralta i al Centre de Restauració i Interpretació Paleontològic dels Hostalets de Pierola!

Proper P@leo_capdesetmana: 8 i 9 d’octubre (reserves tancades) i 12 i 13 de novembre (reserves obertes) de 2016. Fes la teva reserva!

Més info i reserves a: www.visitahostalets.catcanroviralta@gmail.com937712817 647472442.

Tota la informació del P@leo_CapdeSetmana aquí.

Comparteix