Consciència sobre l’abús a la gent gran

1540
Coincidint amb el Dia Mundial de la Presa de Consciència sobre l’Abús i el Maltractament a les Persones Grans que Nacions Unides va proclamar el 2011 amb l’objectiu de crear consciència social i política sobre aquest fenomen, s’han preparat dues jornades amb xerrades en línia.
.

La Guia Territorial de l’Anoia per a l’actuació contra els maltractaments de la Gent Gran a través de la comissió 15 de juny organitza la següent agenda d’activitats en línia per commemorar el Dia Mundial de la Presa de Consciència sobre l’Abús i el Maltractament a les Persones Grans.

Dilluns 15 de juny: 
    • A les 11.00, el Consell de la Gent Gran i l’Equip d’Atenció a la Vellesa de l’Anoia impulsen la xerrada «Els microedatismes: Què són i com combatre’ls». Accés directe prement aquí.
    • A les 17.00 s’oferirà la sessió «El servei de teleassistència: què és i com detecta situacions de possible maltractament a persones grans», a càrrec de Diputació de Barcelona i Tunstall-Televida. Enllaç per seguir-ho aquí.
Dimarts 16 de juny:
    • A les 18.00 es podrà seguir la sessió «El maltractament a persones grans en temps de Covid-19», novament a càrrec de l’EAVA. Enllaç directe aquí.

Les activitats són obertes a totes les persones interessades. Aquest any, a causa de les mesures de distanciament i protecció dictades per les autoritats sanitàries, les activitats es podran seguir en línia, a la sala «gentgrananoia» de la plataforma Jitsi Meet.
Accés directe clicant aquí.

Comparteix