Dibuixos dels Hostalets des del confinament

1283

L’Ajuntament dels Hostalets de Pierola proposa fer un llibre digital a través dels dibuixos fets des del confinament d’aquests dies. Obert a totes les edats, especialment als més petits de casa, es tracta de dibuixar un lloc, aspecte o concepte que tingui a veure amb el poble i que sigui especial per a vosaltres. Imatges, textos i frases que quedaran com a testimoni.

Mentre duri el confinament i amb l’objectiu de compartir allò que ara mateix no podem pel fet d’estar tancats a casa, la regidoria de Comunicació proposa que, grans i petits, en format digital o pintat a mà, facin un dibuix d’aquell aspecte dels Hostalets de Pierola que, en aquests moments, troba a faltar, li agrada o simplement hi pensa d’una manera especial. Totes les imatges es publicaran en un llibre digital i se’n farà un recull també en un àlbum al Flickr municipal i també poden ser un poema o un escrit.

Per participar-hi només cal enviar el dibuix amb el nom, títol o comentari en format digital al correu electrònic comunicacio@elshostaletsdepierola.cat indicant «Dibuix» a l’assumpte. Si la imatge és feta a mà la podeu escanejar o, simplement, fotografiar des del mòbil el més centrat possible i quedarà digitalitzada. El termini acabarà quan finalitzi el confinament però, a mesura que arribin els dibuixos i textos del concurs literari, els anem publicant a continuació.

Comparteix