És difícil escriure?

239

Diumenge arrenca el primer dels actes previstos per commemorar la diada de  Sant Jordi amb la xerrada/col·loqui entre el periodista Ángel López del Castillo i l’editor Ricard Pérez Braña. Un acte obert a tothom que es podrà seguir en directe des de l’auditori Cal Figueres aquest 3 d’abril a les 18.30 hores.

Sota el títol «És difícil escriure? Aventures i desventures d’un periodista que va voler ser escriptor», aquest diumenge arrenca la programació especial que ha organitzat la regidoria de Cultura per Sant Jordi.

Ángel López del Castillo va néixer a la Barcelona del 1964 i va créixer entre el Poble Sec i el Paral·lel, on pel camí va deixar infància, adolescència i el «Manuel» que des de la discreció ha acompanyat el seu nom des del seu baptisme.

Llicenciat en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona, porta més de vint-i-cinc anys amb l’etiqueta d’especialista en comunicació de la salut, després d’iniciar-se al periodisme esportiu.

Editor de diverses revistes científiques i coordinador de llibres i activitats de formació i comunicació mèdiques i farmacèutiques, és autor d’un llibre biogràfic sobre l’experiència vital de Cristina Hoyos contra el càncer de mama: ¡Ánimo, p’alante!, testimoni d’optimisme de la bailaora per a les dones.

Comparteix