Dilluns emocionals des de Joventut

709
Des del departament de Joventut de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola s’inicia una acció per potenciar i controlar les emocions i canalitzar l’estat anímic en uns moments excepcionals com els que estem vivint. Uns recursos que s’aniran distribuint setmanalment a través de les xarxes socials i on, els participants, podran escollir els temes a tractar per a la següent setmana.
.
Cada dilluns, l’Anoia Jove i el departament de Joventut dels Hostalets de Pierola ofereixen, a través de les seves xarxes socials, una càpsula informativa sobre la regulació d’emocions. Amb aquests recursos es pretén donar visibilitat a la intel·ligència emocional i posar a l’abast de les persones informació que els permeti anar adquirint coneixements sobre aquesta temàtica tan important per fer front a situacions com les que estem vivint actualment.
Aquesta setmana s’ofereix un recurs de 3 pàgines que inclou informació bàsica sobre les emocions per anar adquirint consciència emocional, s’informa sobre què és la regulació emocional i, per últim, es donen unes petites indicacions sobre com ser emocionalment competent. També, a través d’una enquesta d’Instagram, es pot triar entre informació sobre eines per anar a dormir de forma relaxada o bé informació sobre com fer front a l’espai de tasques acadèmiques.
.

Comparteix