Així va anar la inauguració de la Pista Cruyff

1372

Dimecres es va inaugurar la instal·lació situada al parc de Cal Ponsa amb la presència de Pep Guardiola com ambaixador de la Fundació Cruyff com a gran protagonista en un acte que va comptar amb nens i nenes dels Hostalets que van participar en els partits d’exhibició.

L’exjugador i entrenador del Barça, Pep Guardiola, va apadrinar la Pista Cruyff dels Hostalets de Pierola en la inauguració del passat 26 de juny. L’actual entrenador del Manchester City hi va assistir com a padrí i com ambaixador de l’organització fundada per Johan Cruyff. L’acte va comptar amb la presència de la presidenta i la directora de la Fundació, Susila Cruyff i Pati Roura respectivament, i de l’alcalde Gerard Parcerisas que va cedir el protagonisme del discurs institucional a l’exalcalde Daniel Vendrell.

Guardiola va signar el Llibre d’Honor de l’Ajuntament on va coincidir també amb el reconegut productor Jaume Roures, vinculat directament a la Fundació Cruyff. Un cop al camp, el periodista de TV3 Xavier Torras va donar pas als parlaments i, seguidament, als partidets de futbol on van participar els nens i nenes dels Hostalets amb Pep Guardiola i Susila Cruyff d’entrenadors.

El projecte Cruyff Courts de la Fundació Cruyff es va iniciar l’any 2004 i actualment compta amb més de 260 instal·lacions arreu del món. Aquesta iniciativa també impulsa dos projectes específics en aquests camps de futbol: els Cruyff Courts 6vs6, campionats per a nois i noies de 10 a 12 anys en què participen tots els Cruyff Courts, i el Community Program, amb l’objectiu que joves de diferents barris aprenguin a organitzar el seu propi torneig.

Del pas de Guardiola pels Hostalets de Pierola n’ha quedat constància a diferents mitjans de comunicació. Us en destaquem els següents:

Mundo Deportivo
Sport
Europa Press
La Vanguardia
Veu Anoia
Regió 7
Televisió de Catalunya
Microsoft News
ABC
RAC1
Marca
El Periódico de Catalunya
El Món
As
Ok Diario
Eurosport
Público

 

Comparteix