La Diversitat. Exposició al Punt Jove durant el desembre

808

La nova exposició cerca treballar aspectes importants pel jovent com la diversitat i la pluralitat que conformen les societats complexes actuals.

El dilluns 3 de desembre se celebrava el dia internacional de (Dis) Capacitat. Per tal de commemorar aquesta efemèride els joves del Punt Jove dels Hostalets de Pierola van organitzar una nova exposició que té l’objectiu de respondre, mitjançant una visió històrica i a través de personatges reals, les qüestions més importants i vitals des del punt de vista inclusiu.

A continuació podeu visualitzar i descarregar l’exposició ‘La Diversitat’:

Aquesta mostra s’emmarca en un cicle d’exposicions de producció pròpia que recullen temàtiques com la igualtat de gènere, la pau, els drets de les nenes, entre d’altres, amb l’objectiu de generar debat entre els joves. Les exposicions seran de caràcter itinerant i s’instal·laran als diferent espais joves dels municipis de l’Anoia.

Des de l’obertura de l’equipament juvenil, el Punt Jove ofereix una sèrie d’exposicions que donen la benvinguda a l’edifici i guien cap a la zona més transitada de les instal·lacions als Hostalets de Pierola. Aquestes exposicions recullen diferents temàtiques com el dia de la dona, el dia de la pau, el dia internacional de la nena, entre d’altres.

Tots són àmbits dels quals és possible generar un espai de debat amb els joves per tal que siguin coneixedors de la realitat que els envolta, i es fomenti mitjançant accions socioeducatives la comunicació assertiva, l’escolta activa, l’esperit crític, el foment de la lectura, etc.

Des dels Hostalets de Pierola s’ha compartit aquesta proposta amb els diferents serveis municipals de joventut de la comarca de l’Anoia i s’ha decidit tirar endavant la iniciativa de mostrar mensualment una exposició diferent que sigui visible als espais i punts joves de la comarca.

Podreu gaudir de l’exposició durant tot el mes de desembre i en horari d’atenció del Punt Jove.

Comparteix