Sessió participativa de diversitat funcional

1093
Aquest divendres 15 d’octubre a les 16.30 s’ofereix una trobada que consta d’una sessió participativa dirigida a famílies de persones amb diversitat funcional que estiguin empadronades al municipi. Es tracta d’una iniciativa en el marc del conveni que l’Ajuntament té amb l’entitat Dispiera i que tindrà lloc a l’auditori Cal Figueres.
.
L’Ajuntament dels Hostalets de Pierola té un conveni anual amb Dispiera, una associació amb una trajectòria consolidada que dona servei a persones amb diversitat funcional i a les seves famílies. El seu nucli d’acció de l’associació es concentra al municipi veí de Piera, però fa anys que famílies del nostre poble han pogut treure’n profit. La sessió està programada per al divendres 15 d’octubre a les 16.30 a l’auditori Cal Figueres amb una durada prevista d’una hora i pretén ser un espai informatiu de primer contacte per a aquestes famílies.
.
En aquest sentit, des de l’àrea d’Acció Social s’ha detectat que moltes de les famílies amb aquesta casuística no coneixen del tot els recursos – econòmics o materials – disponibles en l’àmbit municipal i supramunicipal. És per això que s’ha cregut oportú organitzar una primera trobada per aclarir aquests aspectes i altres que puguin sorgir.
.
En la primera part de la sessió hi participaran les professionals Glòria Claudio (educadora de l’Ajuntament), Neus Oialla (treballadora social de Dispiera) i Montse Comas (educadora social i presidenta de Dispiera). A continuació s’obrirà un espai de preguntes i intervencions del públic assistent.
.
Segons com vagi aquesta primera trobada es valorarà la possibilitat d’organitzar-ne d’altres de més concretes, amb l’objectiu de donar resposta a les necessitats de cada moment.
Comparteix