L’Associació de Dones en plena activitat

506

L’entitat hostaletenca ja ha arrencat la temporada amb propostes culturals, caminades i xerrades de cara el que queda d’any i el primer semestre del 2022. Les sortides a teatre d’aquest trimestre ja han rebut molt bona resposta amb obres de primera línia. A principis del pròxim mes de desembre s’obriran les reserves per anar a veure «53 diumenges».

L’activitat de l’Associació de Dones dels Hostalets de Pierola va començar el passat 30 d’octubre amb la sortida al Poliorama per veure T’estimo si he begut amb prop de mig centenar de persones, mentre que la pròxima serà el 20 de novembre al teatre Condal per gaudir del clàssic d’Agatha Christie Assassinat a l’Orient Express amb Eduard Farelo, David Bagés i Anna Borrachina entre el repartiment.

També per aquest mes de novembre s’ha programat una sortida familiar el 28 al matí amb el camí de les vinyes al terme de Masquefa. L’11 de desembre tancarà l’any la sortida a la Villarroel per assistir a l’obra Les irresponsables amb les actrius Cristina Genebat, Marta Marco i Nora Navas.

De cara a l’any que ve està previst anar a veure la comèdia de Cesc Gay 53 diumenges el 22 de gener. Les reserves es podran fer a principis de desembre enviant un missatge al 647 573 153 amb possibilitat de pagar la sortida (autocar+entrada) via Bizum.

El mateix mes de gener també es programarà la primera de les xerrades abans no acabi el curs i es donaran a conèixer la resta d’activitats que inclouran cinema a la Torre del Sr. Enric i les sortides per anar a veure El gran comediant de Joel Joan, Cantando bajo la lluvia d’Àngel Llàcer, Final de partida amb Jordi Bosch i Jordi Boixaderas o l’adaptació teatral de Billy Elliot.

Comparteix