El futbol hostaletenc presenta temporada

1911

El diumenge 1 de novembre a la tarda va tenir lloc la presentació de la temporada 2015-2016 dels 8 equips de l’escola de futbol del CF Els Hostalets de Pierola de les diferents categories i que es dobla en el cas dels Prebenjamins amb un total de 118 jugadors. La bona salut de l’entitat es veu reflectida també amb el mig centenar de jugadors que participen entre Veterans i l’Amateur. Una de les novetats més celebrades d’aquest any és el naixement del primer equip femení que, de moment, compta amb 12 jugadores que han començat a entrenar a les instal·lacions municipals. L’acte de presentació, molt ben animat per un speaker, va comptar amb desfilada dels diferents jugadors, entrenadors i directiva. El president del club, David Vicente, va prendre el micròfon per dirigir-se a l’afició que omplia les grades amb paraules d’agraïment a pares, nens i membres implicats i va animar a tothom a superar els reptes esportius de la temporada.

La presentació també va comptar amb un acte solidari amb la col·laboració a la Marató de Piera Televisió i la recollida d’aliments que gestiona Càrites i que es van lliurar en aquesta jornada.
Finalment va tenir lloc una fotografia de família amb els prop de 200 integrants del club amb les muntanyes de Montserrat de fons.

Mireu més imatges de la jornada aquí.

Comparteix