El patrimoni cultural dels Hostalets de Pierola: un tresor que genera economia

1782

El patrimoni cultural modernista i paleontològic dels Hostalets de Pierola esdevé un dels tresors de l’Anoia. Així ho reconeix «La Vanguàrdia» en l’entrevista que ha fet als emprenedors hostaletencs Jordi Parcerisas i Montserrat Cucurella-Jorba.

L’entrevista, publicada a la secció “Viure” presenta el projecte que els dos joves hostaletencs van desenvolupar als Hostalets de Pierola per posar en valor el ric patrimoni modernista, així com d’altres projectes que els emprenedors ja han posat en marxa.

El sorgiment d’una activitat econòmica associada als recursos culturals hostaletencs i la promoció d’aquest és una bona notícia i un exemple per a noves iniciatives. En breu el patrimoni paleontològic generarà nous recursos turístics que podran ser aprofitats pels hostaletencs per desenvolupar noves iniciatives econòmiques.

Des d’aquesta redacció felicitem al Jordi Parcerisas i la Montserrat Cucurella-Jorba pel seu esforç i per les seves ganes de desenvolupar projectes de qualitat arrelats al territori.

Comparteix