El projecte ‘tradicions’ arriba a la Diputació i a la Generalitat

1251

Aquest mes de febrer el projecte ‘Cultura popular i festa’ que es va presentar el passat 22 de desembre, agafa embranzida amb dues reunions de presentació amb Diputació i Generalitat.

El passat dijous 7 de febrer, l’alcalde Daniel Vendrell i la regidora Marta Casas es van reunir amb el Diputat delegat de Cultura de la Diputació de Barcelona, Oriol Lladó, per traslladar els objectius del projecte ‘Cultura popular i festa’ que pretén posar en relleu la cultura pròpia en diferents àmbits com el ball, el patrimoni, la gastronomia i les tradicions pròpies.

Per altra banda, aquest dijous 14 de febrer, la representació hostaletenca es va trobar amb la directora general de Cultura popular i associacionisme de la Generalitat de Catalunya, Ma Àngels Blasco, per sumar suports també en aquest sentit. La reunió ha servit per posar de manifest la importància d’un projecte que aconsegueix crear sinergies molt positives entre participants de diferents orígens, cohesió social, crear un producte d’entreteniment local lligat en la cultura i tradició popular i, també, que pugui representar Els Hostalets de Pierola en trobades fora del municipi.

El projecte ‘Cultura popular i festa’ es promou des de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola a través del tècnics Ramon Parés i Albert Duran i, en la seva arrencada, ha consolidat un grup de bastoners, cercolets i pastorets així com la creació de la Comissió d’Estudi i Recerca.

Comparteix