El projecte Tradicions més enllà dels Hostalets

754

El projecte que promou la cultura tradicional i pròpia dels Hostalets de Pierola té un juliol força carregat amb desplaçaments fora del municipi i noves coreografies i balls dels Bastons, Cercolets i Pastorets de cara la nostra Festa Major a finals de juliol.

Fa menys d’un any, just per la Festa Major del 2018, el grup de Bastoners s’estrenava i es creava la llavor del projecte Tradicions. En aquest temps hem vist com el projecte Tradicions es va consolidant amb diferents grups que han aconseguit lligar cultura, tradició i cohesió entre els participants. Especialment el Dilluns de Pasqua, coincidint amb la Festa de la Gent Gran, i per l’Aplec de Pierola vam poder veure en plena acció els balls de Cercolets, de Pastorets, de Bastons ‘Els Ximplets’ i la colla de Caps Grossos.

Ara, el projecte Tradicions agafa una nova empenta més enllà de l’àmbit local i es projecta amb el nom dels Hostalets fins i tot fora de les nostres fronteres. Aquests són els principals actes de cara les pròximes setmanes:

Participació dels Bastons a la 44a Trobada Nacional Bastonera que té lloc a Gavà el 6 de juliol. Els Cercolets i Pastorets participen a la Festa de la Diversitat de Piera el 7 de juliol.
I destacar també el desplaçament dels Bastons que actuaran a la Diada d’Adifolk de Perpinyà el 13 de juliol.

Des de l’organització també s’està treballant en algunes novetats que es faran públiques de cara la pròxima edició de la Festa Major.

Comparteix