El Punt Jove té a punt un febrer molt actiu

1274

Després de les festes de Nadal i un gener amb el concurs d’Instagram, aquest segon mes de l’any ve carregat de propostes.

El Punt Jove ha preparat per aquest febrer un seguit d’activitats relacionades amb diferents temàtiques que van des del carnestoltes, dies assenyalats o la construcció de la mascota entre altres. També aquests dies es podran seguir les iniciatives per fomentar l’esport amb els joves i la comissió jove que, com cada mes, no pot faltar. Per últim, des del Punt Jove es fa una crida a totes les joves majors de 16 anys que tinguin interès en conèixer les diferents opcions per trobar feina. La nostra orientadora laboral per a joves ens acompanyarà durant una hora per mostrar-nos les eines de les quals disposem, així que no t’ho perdis i inscriu-te!

Per altra banda, recentment s’ha fet la 2a edició del concurs d’Instagram del Punt Jove que es va iniciar durant el Nadal amb l’objectiu que els joves dels Hostalets de Pierola fessin difusió de les seves vivències durant les festes de Nadal al municipi. Finalment, gràcies a la votació popular dels veïns dels Hostalets de Pierola, es va conèixer la fotografia guanyadora. Els finalistes podran gaudir d’un dinar al Casal Català, un aperitiu sense alcohol a la bodega el Celler de l’Esteve i d’un lot hostaletenc. Si vols veure les tres fotografies finalistes, no ho dubtis i passa’t pel Punt Jove d’Hostalets!

Activitats destacades d’aquest mes:
4 de febrer a partir de les 17h Construcció de la nova mascota.
8 de febrer de 18 a 19h Taller orientació laboral.
13 de febrer a les 19h Comissió Jove.
14 de febrer a partir de les 17h Missatges d’amistat.
18 i 21 de febrer a les 17h Decoració de Carnestoltes del Punt Jove.
20 de febrer a les 17h Tarda de jocs i esports.
28 de febrer a les 18.30h Desfilada de disfresses.

 

 

Comparteix