El Carnestoltes s’apropa als Hostalets de Pierola

1857

El Carnestoltes ja toca a les portes dels Hostalets de Pierola, i diversos col·lectius i associacions han organitzat actes per donar la benvinguda al Rei de la festa i la xerinola.

Durant els pròxims dies estigueu atents, qualsevol lloc, qualsevol punt i qualsevol hora és susceptible de ser celebrada!

Divendres, 5 de febrer:

Els centres escolars del municipi (Llar d’Infants la Granota i l’Escola Renaixença) celebrem l’arribada del Carnestoltes. Mares, pares i famílies… no us perdeu la celebració dels més petits!

Dissabte, 13 de febrer:

El Casal Català dels Hostalets de Pierola organitza una de les festes més esperades de tot l’any… el ball de Carnestoltes amb desfilada i concurs de disfresses. A partir de les 21.30h s’obriran les portes per a tots aquells i aquelles que portin una disfressa. A partir de les 22.00h l’accés estarà obert a tothom.

En el concurs de disfresses hi haurà dues categories: infantil i adults. Es repartiran tres premis sorpresa en categoria infantil a cada categoria. En categoria adults el 1r premi s’emportarà 250€, el 2n premi 100€ i el 3r premi 50€.

Diumenge, 14 de febrer:

Ball de carnestoltes i disfresses organitzat del Casal d’Avis. A partir de les 18.00h nova oportunitat per moure el cos!

No us perdeu el Carnestoltes als Hostalets de Pierola… gaudiu i sigueu bona gent!!

Comparteix