El Servei d’Ocupació en ple funcionament

946

Com a resultat del conveni signat amb l’Àmbit d’Estratègies per a l’Ocupació del Consell Comarcal de l’Anoia, l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola continua oferint als seus veïns i veïnes el servei d’orientació laboral.

Es tracta d’un servei d’acompanyament individualitzat i especialitzat per a la recerca de feina i la millora de les competències de les persones usuàries del servei. S’hi pot accedir per cercar feina en cas de situació d’atur o bé per voler canviar de situació professional.

Des del servei s’atenen les demandes prioritzant les necessitats específiques de cada persona. S’ofereix informació, assessorament i borsa de treball.

Des del mes de maig s’han atès 100 visites, s’han obert 45 nous expedients i 20 usuaris del servei han trobat feina. Per altra banda, s’ha fet intermediació amb empreses per tal d’oferir llocs de treball al mateix municipi.

A les empreses que busquen personal, el servei ofereix intermediació laboral entre l’oferta i la demanda, detecció i definició de perfils professionals i preselecció de les candidatures més adequades.

Les persones interessades en el servei poden sol·licitar cita prèvia a l’Ajuntament trucant al 93 771 21 12.

Comparteix