Elles: Píndoles femenines

866
Programada per al dimecres 24 de novembre a les 19.30 l’obra teatral de La Melancòmica per denunciar les desigualtats de gènere en el marc del Dia Internacional contra la Violència contra les dones (25N). Per garantir la representació cal tenir un mínim de reserves prèvies i notificar l’assistència abans del pròxim dimarts.
.
L’àrea de Joventut i Acció Social de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola han programat una peça teatral en clau crítica-humorística on les actrius de la companyia La Melancòmica representen Elles, una obra breu on denuncien les desigualtats de gènere i la violència que s’exerceix sobre les dones i on es reivindica l’apoderament de la dona.
.
Aquesta peça conté diferents esquetxos còmics sobre les desigualtats als espais públics, escenes sobre l’autoestima, l’autoconcepte, les dietes, la depilació, la salut sexual i la menstruació, així com el consentiment sexual i la critica a aquelles referents irreals però que es veuen a les xarxes socials i la televisió, entre d’altres.
.
L’edat mínima per accedir a l’espectacle és de 13 anys i, per tal de garantir la representació, cal fer inscripció prèvia enviant un missatge al 639 38 10 81 abans del pròxim dimarts 16 de novembre.
Comparteix