Els Hostalets de Pierola a l’Assemblea de Càrrecs Electes

963
La convocatòria que va comptar amb els presidents Puigdemont, Torra i Torrent va servir per constituir una assemblea que va marcar 5 grans acords: El rebuig a la sentència, exigir la llibertat dels presos polítics, donar suport a les mobilitzacions, diàleg amb l’Estat i treballar per l’autodeterminació.
En representació dels Hostalets de Pierola hi van assistir el primer tinent d’alcaldia, Jordi Parcerisas i la regidora de Cultura, Àngels Lorés, que van coincidir, entre altres amb els presidents de la Generalitat i el del Parlament.
L’Assemblea de Càrrecs Electes es va constituir per refusar la sentència del Tribunal Suprem. Els partits de JxCat, ERC i la CUP van acordar una posició política de mínims, en un text que denuncia que la sentència vulnera els drets dels condemnats i dels ciutadans, demana l’amnistia i la llibertat dels presos i els exiliats, dona suport a la mobilització popular, exigeix diàleg a l’estat espanyol i es compromet a treballar per l’autodeterminació i per a una solució política que permeti als catalans decidir el seu futur polític a les urnes.
Comparteix