Els Hostalets de Pierola commemora el Dia de la Dona

1124

Com cada any, Els Hostalets de Pierola va celebrar el Dia Internacional de la Dona amb actes específics. El principal, va tenir lloc el diumenge 6 de març a la tarda amb la xerrada col·loqui «Boig per tu» a càrrec de Brigitte Vasallo, professora del màster de gènere i comunicació a l’UAB, periodista i escriptora molt vinculada a projectes relacionats amb les dones. L’acte va servir per mostrar l’exposició «Violència masclista en la parella: Desmuntem mites?», facilitada per l’Institut Català de la Dona i on es pot veure diverses demostracions que, massa habitualment, no sabem identificar coma  maltractament. Per tancar la trobada es va servir un petit refrigeri commemoratiu.

El mateix dia 8 de març, que queia en dimarts, també l’auditori de Cal Figueres va ser testimoni de la projecció de la pel·lícula «Les Sufragistes» que tractava la lluita sobre les primeres dones per aconseguir el dret a votar.

Els Hostalets de Pierola, se suma un any més, a fer el possible per no perdre l’atenció a denunciar tot allò que vulneri la igualtat de drets entre homes i dones.

Comparteix