Trobada amb el secretari d’Empresa i el teixit empresarial municipal

428

Aquest dimarts 11 d’octubre el Sr. Albert Castellanos i Maduell, secretari d’Empresa i Competitivitat i el Sr. David Alquézar i Claramunt, delegat del Govern de la Generalitat al Penedès han visitat el nostre poble, en una trobada amb les nou empreses més grans del municipi i membres de l’ajuntament.

Aquest 11 d’octubre hem rebut la visita del secretari d’Empresa i Competitivitat i del delegat del Govern al Penedès. Els senyors Castellano i Alquézar s’han reunit amb representants de les empreses més grans dels Hostalets. Totes elles s’ubiquen als polígons industrials del Camp de la Serra, Mas d’en Pi i a la carretera B-231. Entre totes generen uns 400 llocs de feina al territori.

La trobada – molt profitosa – ha servit per poder compartir fets que es donen en el seu dia a dia amb les seves relacions amb els ens supramunicipals. També s’ha fet palesa la preocupació per l’actual crisi energètica i en definitiva, s’han pogut debatre estratègies de millora pel teixit empresarial català.

La jornada ha culminat amb la visita de Cefrusa i Globalimar, dues de les empreses del polígon Mas d’en Pi. Les altres empreses assistents han estat Aislux, Autorec, Ceràmiques Pierola, Instalaciones Ahora 2005, Prezero, SAHP Packaging i Simat.

Comparteix