Com estem digitalment?

857

L’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola fa pública una enquesta per poder valorar les competències digitals de la població. Una acció inclosa en el marc del projecte «Els Hostalets Impulsa» que avalua quin és el nivell a partir de 21 competències i que podeu fer prement aquí.

Amb la intenció de definir actuacions de millora de les competències digitals dels veïns i veïnes dels Hostalets de Pierola, i a través del projecte «Els Hostalets Impulsa», el departament de Promoció Econòmica ha elaborat un qüestionari, a disposició de tothom, per tal de poder fer l’autoavaluació.

Es tracta d’un qüestionari basat en el marc europeu DigCom (The European Digital Competence Framework) que permet completar obtenir el resultat sobre el seu nivell de competència digital. En concret, s’avalua el nivell d’un total de 21 competències digitals agrupades en 5 àrees.

Des del departament de Promoció Econòmica es demana la màxima participació per tal d’obtenir una diagnosi el més acurada possible a la realitat. Les persones interessades en conèixer el seu grau de competència digital poden completar el següent qüestionari: Autodiagnosi de competències digitals – Els Hostalets de Pierola.

Recordem que aquesta acció està inclosa en el projecte projecte TTT (Treball, Talent i Tecnologia) subvencionat per la Diputació de Barcelona.

Comparteix