‘Ensemble Vila-seca’, nou concert dels Amics de la Música

1109

Concert organitzat pels Amics de la Música el proper diumenge, 17 de setembre, a càrrec del grup ‘Ensemble Vilas-seca’, que interpretarà obres de Bach i Telemann.

Ensemble Vila-seca

És un grup de professionals vinculats al Conservatori Professional de Música de Vila-seca, on alguns treballen  des de fa més de vint anys. Durant aquest temps, han col·laborat, com a docents i com a intèrprets, en el desenvolupament d’un projecte que ha donat al centre un prestigi notable en els àmbits educatiu i artístic del país.

Són músics en actiu, amb experiència i entusiasme, oberts a qualsevol proposta que permeti potenciar la creativitat artística.

Rafael Fabregat, director

Nascut a Tortosa, realitza els estudis musicals als Conservatoris de Tarragona, Vila-seca i El Liceu de Barcelona, on obté el Títol Superior en les modalitats de violí  i música de cambra, sota el mestratge de Evelio Tieles. Posteriorment amplía la  seva formació instrumental amb la violinista Ala Voronkova.

Com a intèrpret, ha participat en diverses formacions cambrísticas i orquestrals.

En l’àmbit de la direcció, ha rebut formació de mestres com ara Jacques Bodmer, Jordi Mora i Josep Prats,  i ha participat en diversos cursos de perfeccionament, com el Curs Internacional de Viena amb Salvador Mas i el Curs del Festival d’Atri (Italia) amb Dominique Rouits.

Des de l’any 1991 es professor de violí al Conservatori de Vila-seca, on ocupa el càrrec de Cap de Departament de Corda i dirigeix l’orquestra Händel (alumnes de Grau Professional). Des de l’any 2016 dirigeix l’Ensemble Vila-seca, una formació heterogènia, integrada per professionals vinculats al Conservatori de Vila-seca. Fora de l’àmbit musical, ha rebut, com a dramaturg, el Premi de “Certamen Literario Isabel Agüera” de Villa del Rio (Córdova) i, recentment, el Primer Premi del “Concurso internacional Agustin Gonzalez” (Madrid).

Recordeu:

Concert d’Ensemble Vila-Seca

LLoc: Auditori de Cal Figueres

Hora: 18.00h

Preu: 8€

A continuació podeu visualitzar i descarregar el programa:

Comparteix