Com afrontar una entrevista telemàtic (2)

621

El Servei Local d’Ocupació dels Hostalets de Pierola dona servei d’acompanyament i orientació laboral per als seus usuaris i, aquests dies, ofereix una segona edició de la formació per tenir èxit davant una entrevista de feina en línia que tindrà lloc el pròxim 30 de setembre a l’Auditori Cal Figueres.

Per segon cop aquest mes i coincidint amb el fet que moltes persones s’incorporen a la feina o cerquen noves oportunitats per aconseguir-ne una, des de l’SLO s’ha programat la formació «10 consells per tenir èxit en una entrevista online» adaptada a la nova modalitat d’entrevistes en línia que les empreses estan duent a terme arrel de la Covid-19.

La formació combina part teòrica i pràctica i l’objectiu és que les persones participants aprenguin i posin en pràctica aquells aspectes més importants que tenen en compte les empreses en el moment de seleccionar personal.
La durada aproximada serà d’un parell d’hores i l’aforament és limitat a 8 persones. Cal que les persones interessades s’inscriguin al següent formulari i, des del servei, s’anirà confirmant l’accés per ordre d’inscripció.
Comparteix