Aurora Bertrana al tast de literatura

2297

Tercera jornada prevista per aquest divendres 10 de desembre a les 19.30 a la torre del Sr. Enric on la Lourdes Ribas farà un recull bibliogràfic de l’escriptora Aurora Bertrana. Nascuda a Girona i filla del també escriptor Prudenci Bertrana, va viure entre el 1892 i el 1974 i va formar-se inicialment com a violoncel·lista.

Els viatges a països exòtics, l’exili i el retorn a Catalunya van marcar la seva obra literària. Aurora Bertrana és la protagonista de les dues pròximes sessions del «Tast de Literatura» previstes per aquest divendres i per al 7 de gener, quan se’n faci la posada en comú de la lectura de la seva obra.

Del 12 de novembre al 8 d’abril té lloc la primera edició d’un tast de literatura dedicat a 5 grans figures: Caterina Albert (Victor Català), Aurora Bertrana, Mercè Rodoreda, Montserrat Roig i Maria Mercè Marçal. La iniciativa convoca dues jornades per autora: una per presentar l’obra i l’altra per compartir un dels seus llibres. Els exemplars estaran disponibles al Biblio@ccés.

Una iniciativa particular amb el suport de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament es va estrenar el divendres 12 de novembre amb presentació a la sala de la Torre del Sr. Enric. Es tracta d’un cicle dedicat a la literatura catalana que s’ha programat fins al 8 d’abril amb cinc grans escriptores.

A continuació podeu consultar el cartell amb el calendari i les escriptores que protagonitzen aquest cicle.

Comparteix