L’Esplai Pífies compleix 10 anys!

1308

L’Esplai Pífies celebrarà el seu desè aniversari aquest dissabte amb una jornada plena d’activitats per a tota la família i records d’aquests anys de valors i voluntariat.

La festa dels 10 anys de l’Esplai s’iniciarà a les 11 del matí amb la celebració d’una cercavila pels carrers del poble amb el grup ‘Rovell d’ou’. Tot seguit l’espectacle «It’s magic» dins d’un iglú de vent.

A la tarda, la festa continuarà a les 17.00 hores amb el concert infantil protagonitzat pel grup ‘Els Trastos Band’. A les 18.00 hores, activitats aquí i allà: hip-hop, mini-golf, pintar cares, sing star… I a la nit, joc nocturn per a joves. No us perdeu el ‘Cluedo Gegant’.

A més, durant tot el cap de setmana podreu gaudir de l’exposició fotogràfica dels 10 anys, un photocall per fer-vos grans fotos en bona companya i també estarà oberta la botiga de l’esplai.

Serà un cap de setmana ben especial que l’esplai Pífies que espera compartir amb tots els infants, joves i famílies que han format i formen part de la seva història.

Comparteix